Kunststof Gevelbekleding

[ultimate_heading main_heading=”Kunststof Gevelbekleding” alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

De kunststof gevelbekleding wordt door professionals en chalet bouwers toegepast en is van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden verschillende merken aan voor de gevelbekleding van uw chalet, stacaravan, woning, schuur of tuinhuis. Door deze kunststof gevelbekleding toe te passen, ben je verzekerd van een eenvoudige montage en mooie, kwalitatieve uitstraling verzekerd. De gevelbekleding heeft een levensverwachting van 30 jaar, zodat je zeker bent van een goede investering.

[ultimate_heading main_heading=”Kunststof kozijnen in alle maten” alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

Kunststof kozijnen zijn een waardevermeerdering voor je chalet, stacaravan, woning of bedrijfshal. Ze zijn in vele soorten, afmetingen en kleuren leverbaar en bieden vele pluspunten ten opzichte van kozijnen van de diverse andere materialen. Daarom zijn ze voor bijna iedere situatie toe te passen en hebben ze veel mogelijkheden en voordelen.

Daarnaast hebben kunststof kozijnen ten opzichte van andere materialen zoals aluminium en hout aanzienlijk meer isolerende waardes. Deze isolerende waarde van kunststof (de ruimtes en holtes in het kozijn) kan jaarlijks afhangende van de hoeveelheid kozijnen in stacaravans, woningen, bedrijfshallen en chalets honderden euro’s besparen.

Dit soort kozijnen worden in deze tijd veel gekozen bij nieuwbouw en renovatie en daarmee komt er een eind aan het tijdperk van de houtenvarianten waar schilderen en houtrot herstel een groot issue was.

[ultimate_heading main_heading=”Kunststof boeien, dakranden, overstek en windveren” alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

Wij hebben een aanzienlijke variëteit aan kunststof boeien, kunststof dakrandpanelen, kunststof overstekken en kunststof windveren. Deze zijn door de diversiteit nog niet online te bestellen en hiervoor kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We vertellen je graag over de mogelijkheden en kunnen op basis daarvan een passende offerte uitbrengen.

De windveren, boeien en dakranden zijn onderhoudsvriendelijk en een aanwinst voor je woning, stacaravan, chalet, bedrijfshal of schuur. Vanwege het duurzame karakter, kwalitatieve materiaal van de ons geselecteerde A-merken is onderhoud hierbij nauwelijks nodig. Één of 2x per jaar een sopje volstaat.